Workshops

Chocolaterie Choman biedt u de mogelijkheid om een workshop te volgen. Werken met chocolade net als een echte chocolatier, met vrienden familie of collega’ s een paar uur gezellig creatief bezig zijn en de chocoladewereld eens van achter de schermen mee te maken. U maakt een bonbon, vaasje, lolly, bloemen of werkstukje naar gelang het jaargetijde en de duur van de workshop. Wij hebben een enorme variatie van chocoladeproducten om samen met u een gezellige morgen, middag of avond te vullen.

DemonstratieKorte demonstratie / workshopMorgen, middag, of avond vullende workshop

Bedrijven

Zoekt u een relatie geschenk, dan staan wij u graag bij om samen naar een leuk en origineel chocoladecadeau te zoeken. Al onze chocolade creaties kunnen wij voorzien van uw logo, zoals b.v. een fles met uw eigen logo of een bonbon en vele andere chocolade lekkernijen. Maak gerust even een afspraak dan kunnen wij de mogelijkheden samen met u bespreken, tevens hebben wij dan de mogelijkheid om u enkele van onze voorbeelden te laten zien.

Informeer nu!

IJskarverhuur

Chocolaterie Choman beschikt over een Italiaanse ijskar. Daarmee kunnen wij op locatie het lekkerste zelfgemaakte Italiaanse schepijs serveren. Heeft u interesse in de ijskar en verse ijsjes op uw evenement? De kosten inclusief een medewerker die het ijs voor u schept zijn:

  • Inclusief 60 hoorntjes en 60 ijsbolletjes € 120,-.
  • 60 t/m 199 ijsbollen € 1,50 per bol
  • Vanaf 200 bollen € 1,50 per bol

Huurprijzen gelden alleen binnen een straal van 5 km, buiten de straal wordt € 1,50 per km extra in rekening gebracht. Tevens beschikken wij over een grote ijskar van 6.5 meter lengte voor grote partijen of evenementen. Deze ijskar kunnen wij voorzien van +/- 10 verschillende smaken ijs. Wilt u als vereniging of ondernemer ons inhuren vraag naar onze speciale mogelijkheden.

Informeer nu!

Plakkaten

Maak het persoonlijk met een gepersonaliseerd plakkaat. In onze chocolaterie kunnen we door middel van printtechniek uw familiefoto of foto van een vriend, vriendin, kennis of buurman omzetten in chocolade. Zo kunnen wij gepersonaliseerde chocolade plakkaten maken.

Informeer nu!